Imahét

2018. dec. 29. 22:29

 Imahét

Pestszentlőrinc Kossuth téri reformátusoknál

2019. január 7-11. 18:30-tól

De Ő

 

Akinek egyedülálló közössége van az Atyával
"Ha én dicsőítem magamat, az én dicsőségem semmi: az én Atyám az, aki dicsőít engem, akiről ti azt mondjátok, hogy a ti Istenetek, és nem ismeritek őt: de én ismerem őt; és ha azt mondom, hogy nem ismerem őt, hozzátok hasonlóvá, hazuggá leszek: de ismerem őt, és az ő beszédét megtartom." (Jn 21,54-55)

- Péterffy György Soroksár- Újtelep

 

Akiről az Atya tanúskodik
Ti elküldtetek Jánoshoz, és bizonyságot tett az igazságról. De én nem embertől nyerem a bizonyságtételt; hanem ezeket azért mondom, hogy ti megtartassatok. (Jn 5,34)

Takaró János Kelenföld 

 

Aki az igazsággal vigasztal
"...mivelhogy ezeket beszéltem néktek, a szomorúság eltöltötte a szíveteket. De én az igazat mondom néktek: Jobb néktek, hogy én elmenjek: mert ha el nem megyek, nem jő el hozzátok a Vígasztaló: ha pedig elmegyek, elküldöm azt ti hozzátok." (Jn 16,7)

Horváth Ádám Kelenföld

 

Aki Úr létére szolgál
Mert melyik nagyobb, az-é, aki asztalnál ül, vagy aki szolgál? nemde aki asztalnál ül? De én ti köztetek olyan vagyok, mint aki szolgál. (Lk 22,27)

Nagy József Nagyvárad tér

 

Aki közbenjár és megtart
Monda pedig az Úr: Simon! Simon! ímé a Sátán kikért titeket, hogy megrostáljon, mint a búzát; De én imádkoztam érted, hogy el ne fogyatkozzék a te hited. (Lk 22,31-32)

Virág Balázs Wekerletelep